Izsaki komplimentu
Sveiki visiem,
Sapratu, ka visiem patīk, ja par viņu pasaka pašu labāko, pat ja cilvēks ir slikts un tādēļ izdomaju foruma spēli izsaki komplimentu, jo mēs visi gribam sadraudzēties.
Kas jādara:
Jums ir jāatrodat iepriekšējā postotāja labāko īpašību, un jāizsaka tam kompliments minimums 7 vārdos, pavisam vienkārši.
POSTU INTERVĀLS: 3
Piemērs:
TheGeneral posted:
Tavas acis ir tik skaistas, kā zvaigznes debesīs.
Nākamais:
TheGeneral:
Ir interesanta personība, un ar viņu nav garlaicīgi
Spēli izdomāju randomā, tākā trollololo
KICK.LV FOREVER.
Mohit tālākais ārzemnieks, kurš nedzīvo Eiropā, ir ļoti draudzīgs, smaidīgs, izpalīdzīgs bralis.
RahX ir viens no trakākajiem somas vācējiem, ko esmu šeit manījis, ir ļoti smieklīga krievu valodas izruna un vispār ļoti smaidīgs, jauks, brīvs puisis. Ja Tu esi sieviete labākajos gados, kas šobrīd lasa šo tekstu, tad aicini RahX pie sevis dzīvot un viņš par Tevi parūpēsies. Vīrs un gods!
Kamiks. Esmu saticis viņu serverī, tā vēl zanoza tur. Ja esi 1vs1 skaiti vari mest ieročus un iet padoties. Baigais šāvējš. Ceru ka dzīvē tāds pats hārdkornais, ka arī serverī.
jauns kungs šeit. varu pateikt to, tikai , ka tev foršs niks un ja nemaldos esmu tevi redzējis serverī (dd2) labi šauj mazliet, bet es labāk . ieteiktu tev sevi man pierādīt, jo es šeit esmu nozīmīga autoritāte. + ieliec bīstamu avatar , lai neesi melnbalts
♪ i cøuld take the high road but i knøw that im going løw ♪
Tam Hazards, sāksim ar to ka ir Varonis kurš glābj cilvēku dzīvības un visvarenākais uzdevums ir nocelt kaķi no koka pensionarei, lepojos ar tevi
Runātīgs cilvēks, manā skatījumā visu uztver ar humoru un uztur čatu pie kārtības
Nekādu pretenziju pret tevi nav, vienīgais dzēlīgs esi palicis. BET kompliments - Ja neesi kašķīgs, tad tu esi oršs cilvēks ar kuru var papļāpāt, vai kā toreiz jautri uzspēlēt pubg. Tātad atraktīvs tu arī esi. Cilvēks ar raksturu.
Tu māki atrast skaistas bildes internetā. Tu esi laipna.
Lietotājs ar lielu pieredzi šeit, gribēju iepazīt Tevi caur iepazīšanās topiku, bet esi noņēmis informāciju, bet tāpat uzraku, ka esi jauns pipars. Jaunajiem pieder pasaule, esi manīts arī CSDM serverī šaujam. Aktīvs foruma biedrs, čatā gan mazāk aktīvu Tevi esmu redzējis. Kompliments par Tavu uzņēmību, skatos, ka esi veidojis CSDM turnīrus, vārbūt mēģini atkal?
Cik saprotu, te jau bijis esi kopš 2014. gada, bet noteikti biji pazudis ik pa bridim un tad atgriezies ik pa brīdi, noteikti daudz darba dzīvē, aizņemts pacans. Respekteju to na. Kaut kad runajam , Bija forši, izteici man pat komplimentu man šķiet, par to cik skarbs un bīstams esmu un , ka man jābūt kik ownerim. Respekteju to.
Atceros 2019 kaa mes iepazinamies, kaa tevi ieveda un iesedinaaja man blakus kameraa. Uzreiz bija skaidrs ka rovnijs esi un sabazareju ar apsargiem lai iemet tevi manaa kamera nr5. Taa es panemu tevi savaa pasparnee jo uzreiz bija skaidrs ka rovnijs esi un redzeeju tevii diezgan lielu potenciaalu. Un nobeigumam dziesma kuru iesledzu kad tevi laida araa https://www.youtube.com/watch?v…;feature=share">https://www.youtube.com/watch?v…;feature=share
BRAT🦾🦁
Mohit, zaebisais pipars neskatoties uz to ka esi ārzemnieks, patīk būt jaukam un tevī neatrodas nekādu negatīvu emociju, līdz ar to pret visiem esi pieklājīgs
Tu esi iekspuseji tik pats skaists cik arpuseeji!
Mīļš un jauks cilvēkbērns. Bija tas prieks dzīvē iepazīt, par cik kickā baigi neesmu iesaistījies ar tevi sarunās. Pret visiem cilvēkiem šeit izturas labestīgi, un labprātīgi visus sveicina un novēl izdevušos dienu. Loti krāšņs CS niks. Zinu, ka tev ir bijušas visas iespējamās matu krāsas!
Tev ir skaista bārda,Nozagšu tavu hudiju.Cilvēks kurš ātri visu izdara ja papras un žēl ka tevi jadiso
Džonis ir aktīvs foruma biedrs, ir sagadījies saskrieties čatā un liecies lāga cilvēks. Katrā ziņā pozitīvais ir tas, ka ar stulbumu neizcelies un tas jau ir daudz šeit. Redzēsim, ko būsi sarūpējis no savas ļaunās puses DISS konkursā.
Zbis pacans, patīk tavs avatars, koki, lapas, taciņa, tāds hipnotizējošs avatars na, 19 awardi, respekt , daudzus gadus esi kika, zbis, zbis signature,noslēpumains.
Diezgan forss cilveks. Cik nu esmu apmainiijusi vardus liecies sakariigs. Gards kaneeliiitis!
efka - labsirdīgs cilvēks, nepateiks neko sliktu bez iemesla.
Jauniņais forumā, par kuru īsti neko nezinu, bet pieņemu, ka tu varētu būt atraktīvs un sportisks, jo avatars liek par to domāt.
Mežpils, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, 32x6JLsuPy, luīze, MayKizz, 575, WickedLady, Pīle, Bubis, Mohit, ZeltaBlack, Nurmachimaevmakachev, Xtcent, melns, Sal, Hazard, Kamiks, Pizhikz, Falcon, alska, Latvians, gary, SintijaL, prote1ns, duck, Meth, Omega, mrfouley, inar4xx, Minnia, love_me, crewified, traitors, Hybrid Minds, Zane, who`s who, Mcmz, Ibetāa, Lakrica, Piziks, KickMan Kick, Zelts*, Kikii., pigmi , pankuksh, Krista, santiz, Jan4a, 𝐖𝐢𝐥𝐝𝐰𝐨𝐥𝐟𝐚, Krisiittz, ⚒️Stoick the Vast⚒️, cruelcin, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, beijbe_, duum, Laurz, medalus, phine, concijs, Сhrееру©, RokkY*, Aut0ft, maar4a, Amors, ~*TuttiFrutti*~, efka, Vilciņš, cyruss, Venta, Spridzeklis, Agneshuks, Kiwi :], Capture, motty, knejvs, Chemijs, Wolfyy, Crack, Bridzaa, Pickle Laura, Incorrigible qwz, MENDIJA, akasi, cheburashka, Wunderschlange, jollylv, ChmooZvaigzne, Fruzenty, RushFuck, Oz1ris, Faacha, Boris, 𝓛𝓪𝓴𝓴𝓲𝓳𝓼, Enemijs, goosy, tuis, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, skyya, 𝗮𝗸𝗮𝘇𝗶, Laima*, dēkla, Arch, wishuamerryc, Gloks, bnation-, Marshmello, arbuz, eKs., Kalvix, Siguldietis, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., enrico, ALDIS, ScoRp1oN^^, Grizzlijs, tenblunt, Cirulitis, Exc, CaHb4o, Siidzi 0_o, Anna, HSkill, Hellabooza, `Barbija`, »𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«, Albrehts, deqwatian357ANW, король мажор, StaFFорд, Kapracis, ZnT, masieris, Lacz, mdma, Almighty., edytricks, eslats, Faacha_fake, ruutam, 𝔄𝔨𝔪𝔢𝔫𝔰 𝔷𝔞ķ𝔦𝔰, kaifotajs!!! :D, Vecteevs, DoubleT, DOOM SLAYER, Kizit, Dzēsts lietotājs3133033, Churix, Leh , Deebosantana, fxqcxq, mrs. doubtfire, Jon Snow, Klaus, <BadAss>, ღ𝓑𝓮𝓪𝓽𝓻𝓲𝓬𝓱ღ, nasty_x, Minimi, Friška, ZirguZaglis, naturals, Snuffeklis, Jazeps Vitols, FG^xXx, baltimors, **Nezināmā**, scarlxrd, Flabijs, 2kk, kakaataajs, WoOzie*, Moxley, KOB, Pivafresh`, no-legal, Haiduk, Fūdiņš, atpisies, LowSkillL, sync, Obijs, PD / Kapteinis, Kirpič, gettingahitwithgod, Cool Dude, K@@SiS, 2nf*, ReactivE., , andrisptrs, Strelnieks., Kill, Flafijs, 𝕯𝖆𝖓𝖎𝖘0-., hehegeeva, magisterial , Edzinems, Gamora, Duzis, SeryogaMestnij, Jackass3D, JērsA, VIENtaperis, rodzh, Famouse, Dzēsts profils, petuunija, keKei, maqq, Rudexo, Saldaaa., not hns, Canep, Deu, din1ja, LaQ, Swizy, Swex, Tupenis, MA1M, Bumm, Excellent., Raseens, juliet, space cadet, sсhoKKur-, Dinčaa, dzēsts profils, Rolković, nanKa^, Who cares, jevrika, Jorcikk, Matriks, KINOFAN, ⛔lolwut?, X-pAc, daryl, Pienvedeja., Lauronja, eater24, KrievuJakudza, AzBest, asdasdasdasd, Weksijs, kapteinis, EmptY^, 6paaudze, BANZAI, grinch niga, CyRekT, peaky, izpirtirpeklis, Vardarbība, Ethe, Snuff, superiors, Critikalz., Mazaciepa, AIDZIS., w3Ed!ch7, RV`, AK-69, Beichz, Dzonis, Rastaman4iks, Zaņuks, Naft'līns, Gradigais, Svinnesis, allk, activision, Foxculated, xVeins, kon4, Kraapaals, Witch, Beyondz, Sniedzinjsh, Maruzha, Ha3E, janis_ir_hakeris, sOn3Z, punktinjshh, KoKoC, Bu4haa, stulbs, kalimaoff, Baltais, Мишка, hermis, socket.io, MACAN, Kriksons, C0ppy, auns, VILKNADZIS, caw, radžiņš, ILL BILL, krish_im back, EvE, Em4a, rnx, ★ToughEnough★, **MoHiTo**, Bubliks, ketamine, aimbatten (;, Artūrs, slice, nenshuks, nolodžik, Flaatroon, Truth_Hurts, Lamba, exe, Skies, Paldies., AndisKoks, T. Bagvels, aim.ru~~~~~, NORMALY, black cobra, calcyy, wind, Vaaveriite*_^, malbaro, BRATSKY KRUG, INLOVE., lmfao, petunija, <FiZz>, 𝖉𝖊𝖑𝖚𝖘𝖎𝖔𝖓, SniegaRausis, G$ SHOOTER, RagnaR, ERIKS K, qppykt, duffer, Cheriss, chubs, naviat, swarnij, Yakuza, Haskys`, MurkainaisKushkis, HUSEINS88, Salvador', VendeN, ZīLe, latvietis75, Chillotajs, Evija^, HaTeMeZzz, tumshaiss, è’lei, adjustable, Kikaaa, MaxFly, Flak3, СТИЛЬ., Black_*_mafia, Sniedzins21, deewekzij, SpeZ, Kristersss, -Zajka-, Pilots, Королева, seskosio, Diademantus, Valtero, Zobgalis, Go0dFather, Jetta, maisinsvajag??, tomts, BeethoveN, Lauku puika a.k.a hnc. , World-, queen_of_black, FreestyleManiac, M*Z*, 𝕳𝖗𝖊𝖓𝖔𝖛𝖎𝖏𝖘, Noravajumtu, BUU`, dudi, 327, Riepa, LapTopeR, Pečiš, FCN, gucci, nisker, BunnyHop, zexty, Lvbulta, KenT1k, Violexy, MTM123, Erlends, raacha, Reiniiitis, Bastaardio777 , sTovil, antijesus, -Bembij$-AR-Lielgabalu-, пуси, iFamous, agaa, SiGoNs, Cietvīrs , EXIT.-, Pipins Cietais, dedushka, Wukong, $JeNoTs$, milkhouse`, EddieLV, Osiits, toxicated, Komplleks, Šķiedra, Leegy, RooFee, Jamaica726, CepumCepuminshhh, emaymyska., 123456789, ALLAHS, nezinits, KKK, MiXiEEE, John Doe, Smaiča, hakerl1nk, WizKhalifa*, eena, loveusobad2, Nighterance, Mercury`, Pilsonis., ALAND3KO, LuigiKP, RoyalPika, Kipchoge, MAIZE., LapIn, paseeta, Unicorn, Gussi` ^^, MateYz, Peak, Džamals, dibens, Amphetamine, axelBrez, SycyS, Zapturo., ExorcisT^, Creed, GANDALFS, SaucamaisKrievs, konstance, FunnySmile, 𝒶𝓋𝒾𝓀𝓈, badgalre, Kopas, Uksors, SĪDŽAJS, naziits, freezy, kepsis, Remember-ME, Mamba, Pankuka, Ridgefub, FireFun#TnT, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, Lucky_Me, 9 9 9, LanDerSs, ŠAGIJS, NewBoy, MrColt , Dairis, Kick, грязный, DzIkiJS, TwenyHwuaN, eslat, Farmaceits, Apocalypse, Kaljiks, Gigna, Huligans, wBc* | Tapke, MadrYy, HaRZz, Alus, AviX1337, FeyNesy, dasdja, named., avix`, spaula, Goddest, Tigra, Laauriinaa, Sin4a, DESA, shaize_, `MEXX`, Enkein, Shmaro, Lamik, Daavis_, Mazais Gacha, laescobare, Ralfuuzis, Rubax, vamos a la playa, Muiza, Atty, ZombikOzy, AssAss1N, e*d, Saldenieks, Lachubliezejs, Lops99, Šķidrais Ēriks, ANaRHiST, cookies, Snm, EQKL, rasii, ksa, blackbear2407, Sviests12, djonja, daniels1523, 2+2=4 fikss maten, pointseven, Skonto, stn, QueenPiper, RCHWZKY, Martinshhh, Otricala, PooKa, Rasinieks, Hennessy-, A4Tech, kkarlix, Prometajs, PirmaisLiga, 4eS'';, Semiirs G., Milky, nxo badabum, Just_lt, lajT, wavy.g, p0sitiv3, SyRiizZzY., anonymus, MelnaisPletnis, Katie., mimiC, Mollenium, Arvisons, GlicK, NeaDeKwaD | Stone, Sajma, tupiks, GANJADUST, Queen, unn4m3d, SINCAS_MONSTRS, 47th, [TM] genijs, lenusicka, Sandis., insignia, Gustins, Chemp1k, MysticSniper, EAZY., klubuJuris, Brencis, Kanazews, MarcPrime, Kubi, Dairis23, vhlamiwwu, audzeknis, bullets aim far, ES`CAPE, Amigo1992, Mikijzz ||, FullKnife, unknown-, kawaski, davvvil, Ruf, STAKLA, Snicker, Mandarīns, Mazulis, PANDAROO, Dweller, Dalī, MKs'Powa, muwa, Dzokelz, h2o, dzhizy, -ScorpioNn, mellenite, VeronikaS, roca, keni, ANormalStick, Jogijs, *DIY*, SlicenDice, thestyle, R0DEmental-, Ganja, sashagrey, StonerKumar420, dzēsts profils, REDFOO, NunCe, KaapostgalvaLV, covidiots, lucifers, neko nezinu, exitfragger, Pecinja, $ KRISTA $, alle, Beyond, heediox, LAKIJZ, kodpuv, Timiijs, the one that got away, LatvietisNU, Mr.Wii, Dzēsts lietotājs, Fantograms, Krizzz, MiX(eP)!, def., kraims, CROUPZZZ, tHEBEAST, Cipsijs, Ingucci, rewzk, asfash, Cloudy, Admini nodirsh speletajus for no reason, Barnijs, ReinisV, Daņiks, venum, Komisarchiks, fakt, Release, sneiks, Fally, lemony, Melnais, HaskyLacky, #unbangansganaganus, mindfuck, Neveiksminieks2k, Abeliitee, Foxxy`s Poxxy`s, Mihuils.....tepat , slēpts, Cooky, vichh, PikaChu, Pukainiite, Sentro, Collapse, TedLV, Cigoine, Synxronize, Bacardi, NetFliks, replay, (:laimonpuika:), Čiepa, -lembergs-, Madness, AmazingDan, ainars123, TheLegend, MAVERIK, mashq, bombermens, artistic, Latgales Čalis, exdent, gaz1kkk., Sprite, Eljuks, Mhm, negyexl, ODZHYY, maardzha, Šmoņka, Rei, kottshow, Puika, joks162, ThePunk, BOTNAME., Vortex, Bleach, Kokaīns, KORIJS, Semkaaa, Žuļiks, viskijs, SharpKnifes, bdmkuu, skaļums, viltu profils, ysl, KillingMachine, Pirdlampina, nav_jazin, ScrambleBat, Čamzijs, SkyBreakLV, SpriditisMAD, ATHE, esportinsh, GodFingers, ALLAHU TRAMP, Azumi, LAFKA, blonda, 9904, RePoRtIeRiS, ToxicPanda, SPEEDLINKK 337, Pipars, PULSE, KranlauzisOlsitejs, Amora_draudzene, kpucmepc, Rihs*, lacuks, SkyBitch, ArtisN, the Captain., ilguch, GeT_ReaL, MercuriaL*, panorama, anony